IMPRESSUM

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

VASTEC
RAFAËLWEG  42 A
6114 BZ  SUSTEREN
Industriezone  "WOLFSKOUL"
Nederland / Pays-Bas / The Netherlands
KVK Nr = 14103676


Juridische aantekeningen van VASTEC :

VASTEC is een gedeponeerd en geregistreerd handelsmerk, ingeschreven onder het nummer 0893265.

© Copyright 2020
Alle rechten voorbehouden. Tekst, foto‘s, afbeeldingen, grafische gegevens, geluid, animaties en video‘s en de compilatie daarvan op websites van VASTEC worden beschermd door het auteursrecht en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website, noch de naam "VASTEC" mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of toegankelijk worden gemaakt voor derden, noch voor gebruik en/of de toepassing van internet-zoekmachine's, advertentienetwerken en gerelateerden ; o.a. Google Adwords. Een aantal websites van VASTEC bevatten tevens foto‘s die onder het copyright van derden vallen.

Merken
Voor zover niet anders is aangegeven, zijn alle merken op de websites van VASTEC beschermd door het merkrecht. Dat geldt met name voor merken, typeplaatjes, bedrijfslogo‘s en emblemen van VASTEC. De op onze pagina‘s gebruikte design-elementen en vormgevingselementen zijn intellectuele eigendom van VASTEC.

Garantiebepalingen
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid en de juistheid van de verstrekte informatie. Elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze website is uitgesloten.

Licentiebepalingen
De op de website van VASTEC aanwezige intellectuele eigendom zoals patenten, merken en eigendomsrechten is wettelijk beschermd. Deze website geeft geen licentie voor het gebruik van deze intellectuele eigendom van VASTEC of derden.

Eigendomsrecht
Deze website is integraal ontworpen, ontwikkeld en onderhouden door VASTEC en niet door derden.
Enkel en alleen VASTEC beschikt over het volledige intellectuele alleenrecht en eigendomsrecht van de volledige website. Dit geldt niet voor eventuele hyperlinks naar andere websites.

ADRES ​

VASTEC
Rafaëlweg 42A
6114BZ  Susteren
Nederland

Industriezone "Wolfskoul"

CONTACT

Bel ons :
0032 495 515 426
0031 613 811 808

Mail ons :
info@vastec.be

OPENINGSUREN

Elke dag van 09.00 tot 22.00 u.
Ook tijdens het weekend.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.