NEWS

VASTEC is toonaangevend in de ontwikkeling van en onderzoek naar automotive control systems die de meest uiteenlopende toepassingen vinden in de automobiel electronica. Onze sterkste troef is dat wij beschikken over jarenlange ervaring in het programmeren van software en de beste state-of-the-art apparatuur inzake programmering en debugging van elk type ic en processoren, en in bijzonder van MOTOROLA, FREESCALE, ST, ATMEL, MICRONAS, NEC en FUJITSU.


​Deze processoren zijn de elementaire bouwstenen van de hedendaagse voertuig electronica waaraan de hoogste eisen worden gesteld.
In het hart van deze processoren zit het programma, de software om al deze systemen hun taak te laten vervullen. Als deze sofware niet voldoet aan uw eisen, er een fout of bug in zit, verbetert moet worden of eenvoudigweg "crasht", dienen deze systemen in de meeste gevallen compleet vervangen te worden door nieuwe onderdelen met hoge kosten tot gevolg.


Onze filosofie is dan ook "replace by repair" en niet "repair by replace". Hierdoor is het mogelijk om via onze toepassingen hetzelfde resultaat te bekomen tegen een beduidend lagere prijs.

Bij het verkennen van deze site ontdekt u welke activiteiten deel uitmaken van onze "core-business".
Eén van onze belangrijkste activiteiten zijn CHIPTUNING en ECOTUNING, waarbij de bestaande software in de ECU van uw voertuig dermate wordt geherprogrammeerd zodat uw wagen aanzienlijk minder brandstof verbruikt. 
In deze tijd van dure brandstofprijzen vindt deze toepassing steeds meer afzet.

VASTEC werkt zowel voor handelaars als voor particulieren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.
​Indien u een afspraak of informatie wenst kan u ons steeds contacteren, en dit van 9.00 tot 22.00 u.

ADRES ​

VASTEC
Rafaëlweg 42A
6114BZ  Susteren
Nederland

Industriezone "Wolfskoul"

CONTACT

Bel ons :
0032 495 515 426
0031 613 811 808

Mail ons :
info@vastec.be

OPENINGSUREN

Elke dag van 09.00 tot 22.00 u.
Ook tijdens het weekend.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.